2015. augusztus 5., szerda

Németh Sándor - Ne maradj le az elragadtatásról

- Az utolsó időkben a keresztények számára az egyik legfontosabb dolog a vigyázás és az éberség. A bűn elaltatja az ember szellemét. Azért kell vigyázni, ébernek lenni, mert nem lehet tudni, hogy melyik órában jön el az Úr. Ne okoskodjunk, hogy még nem jön el az Úr. Mivelhogy nem tudjuk az Úr visszajövetelének időpontját, készenlétben kell lenni.

- Azért rejtette el az Úr visszajövetelének az időpontját Isten, mert a ház ura, a Sátán annyira koncentrálna a keresztényekre, hogy nagy károkat szenvednének el. Az Úr ezért meg akarja téveszteni az ellenséget is. Az ellenség így nem tudja megakadályozni a kihívottak elragadtatását.

- Ébernek kell lenni, szellemben kell járni, késznek kell lenni mindenkor, minden órában, percben az Úr eljövetelére!

- Az elragadtatás után Isten bezárja az ajtót. Újra szigorú szeparáció áll be a föld és a menny között, azért, mert átadja Isten a világot a Sátánnak. A világháborúk ahhoz képest amik lesznek, édeni állapotok voltak.

- Lesznek emberek, akik rá fognak jönni, hogy az elragadtatás megtörtént és kétségbeesetten fognak könyörögni Istenhez, hogy vegye fel őket. Szinte már csak mártírként tudnak majd bekerülni a mennybe. A nagy tribulációnak nevezzük ezt a nagy nyomorúságot. Az Úr csak az igaz Egyház előtt nyitja ki a menny kapuját.

Máté 24:42-43. Vigyázzatok azért, mert nem tudjátok, mely órában jő el a ti Uratok. Azt pedig jegyezzétek meg, hogy ha tudná a ház ura, hogy az éjszakának melyik szakában jő el a tolvaj: vigyázna, és nem engedné, hogy házába törjön.

2015. július