2017. november 9., csütörtök

Elkezdődött Reinhard Bonnke búcsúevangélizációja - Lagos, Nigéria - 1. nap

Kedves missziós partnereink!

Az imént tértünk csak vissza szálláshelyünkre a Reinhard Bonnke búcsúevangélizáció nyitóestjéről itt a nigériai Lagosban. Afrika minden részéről többszáz egyházvezető van jelen, több mint 400 nemzetközi vendéggel együtt, akik a csoportunkkal érkeztek. Egy igazi történelmi mérföldkő ez a rendezvény, amelyen Reinhard Bonnke 50 éves afrikai szolgálatát ünnepeljük. De ez csak Bonnke búcsúja Afrikától, a CfaN mint szolgálat folytatja munkálkodását, és hisszük, hogy még sok éven át szolgálhatunk az evangéliummal itt Afrikábn és a világ más tájain.
Ma este Bonnke evangélista - a tőle megszokott módon - egy erőteljes és kristálytiszta evangéliumot hirdetett. Hatalmas öröm volt látni őt újra afrikai földön prédikálni! Sok ezren válaszoltak a megtérésre hívásra, és sokan meggyógyultak. Az összejövetelt több keresztény tévétársaság és online média is közvetítette Nigériában és világszerte.
Szükségünk van az imatámogatásotokra ezen a héten. Az ilyen méretű eseményeknél mindig a teljesítőképességünk határait súroljuk. Nagyon sok kihívás van, köztük különösen a felázott, sáros terep. Kérlek benneteket, hogy imádkozzatok, hogy a héten már ne áztassa eső a területet! Kérjük Isten védelmét a vendégeinkre, imádkozzunk jelekért és csodákért, és különösen a lelkek aratásáért.
Végül fontosnak tartom megismételni, hogy bár ez az evangélizáció Bonnke búcsúevangélizációja Afrikától, valójában csak a kezdete valami újnak, amit az Úr úgy mutatott meg nekem, mint a “Kétszeres Aratás Évtizede” a Christ for all Nations számára. Ezzel az alkalommal elkezdődik, és a legjobb még csak ez után jön!
Veletek együtt az evangéliumért:
Daniel Kolenda evangélista
Reinhard Bonnkéval és az egész CfaN csapattal
Lagos, 2017. november 8.
Fotók: CfaN