2015. április 1., szerda

Üvöltöző démonok! - Douala, Kamerun - Harmadik nap

Kedves missziós partnerek!


Ma reggel a Tűz konferencia Peter van den Berg erőteljes üzenetével zárult. Az évek során Peter pásztorok és gyülekezeti munkások millióinak prédikált a Tűz konferenciákon. Az üzenetei a legélesebb üzenetek között vannak, amiket valaha hallottam. Nagyon sokan betöltekeztek dicsőségesen a Szent Szellemmel, és hallottunk egy gyógyulásról szóló bizonyságtételt is. A Szent Szellem egy gyógyító szellem!

A ma esti összejövetelen az igehirdetés után itt is imádkoztunk az új hívőkért, hogy megkapják a Szent Szellem keresztséget. A legkülönlegesebb az estében az volt, hogy milyen nagy számban nyilvánultak meg démonok az emberekben! Az egész este során, végig a bizonyságtételek és az imák alatt, hátborzongató sikoltozások és üvöltözések hallatszottak a szabadítósátorból (amit mi "Kígyóveremnek" hívunk), ahol a munkatársaink démonokat űztek, és az emberek szabadultak. Úgy tűnik, ha a Szent Szellem leszáll, a démonok roppant kényelmetlenül érzik magukat!

Számtalan nagyszerű csoda is történt:
- Egy nyomorék férfi, akinek a lábai egy 8 évvel ezelőtti balesetben szétroncsolódtak, a színpadon örömtáncot járt!
- Egy asszony, akinek súlyos gyulladás volt a szájában, ami annyira fájdalmas volt, hogy rágni sem tudott, hirtelen azt érezte, hogy Isten ereje rászáll. Ahogy megütögette az arcát, nem érzett semmi fájdalmat!
- Egy megszállt fiút elhagytak a démonok, és betöltött a Szent Szellem!

Holnap este zárul az evangélizációs kampányunk itt Doualában, Kamerun legnagyobb városában. Minden egyes este a tömeg körülbelül megkétszereződött. Ez egy nagy esemény itt, és hisszük, hogy a záró összejövetelen is lesz még egy hatalmas aratás!

Köszönjük a folyamatos imáitokat értünk! 


Veletek együtt az evangéliumért:
Daniel Kolenda evangélistavalamint Reinhard Bonnke, Peter van den Berg és az egész CfaN csapat
Douala, 2015. március 29.