2015. április 9., csütörtök

Oral Roberts - A Szellemben való imádkozás erejének kiaknázása 6.

A BESZÉLGETÉS NEM A NYELVEDDEL KEZDŐDIK, HANEM A HASADDAL

Tudod mit mondott Jézus Krisztus azokról, akik hisznek benne? Kijelentette: „A hasából élő vizek folyamai ömlenek. (De ezt a Szellemről szólta, amit a Benne hívők megkapnak, mivel a Szent Szellem nem töltetett még ki, mert Jézus még nem dicsőíttetett még meg.„ (János 7.38,39) Az ÚR a Szent Szellemet folyóként, áradatként írta le, ahogy az feltör belül és kijön a hasad tájékáról és átgördül a nyelveden „ élő víz folyamaiként”. 

Felfedeztem azt, hogy a hasad tájéka, amit gyomorszájnak hívnak, a lényed legérzékenyebb része, nemcsak az anatómiában, hanem a szellemedben és az értelmedben is. Tehát nem meglepő, hogy a Szent Szellem az anatómiád legérzékenyebb részében vesz lakozást és ebből a hasad e részének forrásából egy szavak által leírhatatlan csodálatos folyó kezd el ömleni. Úgy hittem régen, hogy a nyelvemmel beszélek, mivel ez a szerv hozta létre a szavakat és nyomta ki a számból hangokként azokat. De fokozatosan megvilágosult bennem, hogy a hasamnak ez a területe – az érzelmeim forrása - nem áradt, a nyelvem csak egy kis húsdarab volt a számban, szunnyadó és artikulálatlan. 

Mindenesetre hagyom, hogy az élet megérintsen, amit érzek a gyomorszájamban azt kiengedem és a nyelvem mozgásba lendül bármiféle tőlem jövő tudatos tett nélkül. Tényleg, ha elgondolkozol rajta, a nyelved nem lehet sokkal több a beszéded forrásánál, mint egy vízcsap vagy egy öntöző az udvarodban, ahol a víz elkezd folyni. A VÍZ ELKEZD FOLYNI, AMIKOR A NYOMÁS ELKEZD JÖNNI A VÍZ FORRÁSÁBÓL , AMI ÖSSZEGYŰLIK A CSAP MÖGÖTT ÉS KIENGEDI, AMIKOR MEGNYITOD A CSAPOT. De meg kell nyitnod a csapot! HOGY VALÓBAN HALLD AZ ÚR HANGJÁT HALLÓ SZÍVED KELL, HOGY LEGYEN.

Fordította: Nagy Andrea