2015. április 2., csütörtök

Az áldás estéje - Douala, Kamerun - Negyedik nap

Kedves missziós partnerek!


Az imént hagytuk el a helyszínt, miután végetért az evangélizációs kampányunk záróestje itt a kameruni Doualában. A négy összejövetelen összesen 370 ezer ember vett részt, és sok ezren válaszoltak az evangélium hívására. A prédikáció és a betegekért való imádkozás után csodálatos bizonyságtételeket hallottunk. Néhány ezek közül: egy nő, aki vérbetegségben szenvedett, meggyógyult; egy másik nő melléből a daganat eltűnt, minden fájdalommal együtt. Megint egy másik nőnek egy nagyon fájdalmas daganata eltűnt..., és a sort hosszan folytathatnánk.

A bizonyságtételek után egyenként áldást kértem Istentől a nemzetre, a városra, a gazdasági életre, a gyülekezetekre és az összejövetelen jelenlévők életére. Örömmel és nagy hittel vették az áldást! Azzal a meggyőződéssel távozunk Kamerunból, hogy Isten valami történelmi dolgot hajtott végre ezen a héten. Douala városa soha nem lesz már ugyanaz, mint volt előtte, Jézus nevében!

Még egyszer köszönöm szépen, hogy imádkoztok értünk, és anyagilag is támogattok minket. Úgy gondolunk rátok, mint a csapatunk tagjaira, és hisszük, hogy az Úr gazdagon megáld benneteket az evangélium ügyében velünk vállalt partnerségetekért!

Köszönjük!

Veletek együtt az evangéliumért:
Daniel Kolenda evangélista
valamint Reinhard Bonnke, Peter van den Berg, és a teljes CfaN csapat

Douala, 2015. március 29.