2014. november 11., kedd

Prédikálás az esőben - Kumasi, Ghána - Harmadik nap

Kedves missziós partnereink!

Ma estére a tömeg 300 ezresre duzzadt, ... és nem azért, mintha megkímélt volna minket az eső! Ahogy elkezdtük a dicsőítést, elkezdett zuhogni. Azt gondoltam, az emberek szétszaladnak majd védelmet találni az eső ellen, ők azonban felemelték a hangjukat, és elkezdtek imádkozni! Néhány másodperc múlva az eső hirtelen elállt, a tömeg pedig ujjongott és dicsérte az Urat. Amikor elkezdtem a prédikálást, újra eleredt. Akkor ezt mondtam az embereknek: "Ha ti az esőben álltok, én is itt fogok állni veletek!" Senki nem mozdult, engem pedig a legkevésbé sem zavart az üzenet elmondásában az eső. Ameddig a szem ellátott, ezrek és ezrek válaszoltak a megtérésre hívásra. Dicsőség az Úrnak!




Ma este, a reggeli Tűz konferenciához hasonlóan, imádkoztam az emberekért, hogy vegyék a Szent Szellemet. Reggel Peter van den Berg hirdette az Igét, és mire én felmentem a színpadra, hogy imádkozzam értük, az emberek már felkészültek voltak a Szent Szellemmel való betöltekezésre. Reggel és este is a Szent Szellem hatalmas kiáradását éltük át!

Ma este is számos csodálatos bizonyságtételt hallottunk. Ezek közül néhány:
- Egy nyomorék/lebénult kislány meggyógyult
- Egy idős ember, aki teljesen süket volt mindkét fülére, tökéletesen hallott az imádság után
- Egy idős asszony, aki mindkét szemére vak volt, visszanyerte a látását
- Sok sánta meggyógyult, és még sok más csoda is történt

Nehéz elhinni, hogy holnap este lesz a 2014-re tervezett evangélizációs kampányok záróalkalma. Újra a lelkek nagy aratására készülünk. Kérlek, imádkozzatok értünk, amint átszakítjuk a célszalagot, itt Kumasiban, Ghánában!

Veletek az evangélium ügyéért:

Daniel Kolenda evangélista
valamint Reinhard Bonnke, Peter van den Berg és a teljes CfaN szolgálócsapat
Kumasi, 2014. november 9.