2014. november 20., csütörtök

Frank Hammond: Szembesítés a familiáris szellemekkel 8.

A szabadulás

Ez a familiáris szellemekről való tanítás a te életedre is vonatkozik? Megnyílt a lehetőség ajtaja a familiáris szellemek számára? Van bármi bizonyíték a familiáris szellemek jelenlétére?

Bánd meg minden egyes bűnödet ami lehetőséget adott a velük való kapcsolatra. Isten Igéje figyelmeztet, hogy a familiáris szellemek birtoklása bűn. A familiáris szellemeket ne az alapján ítéljük meg, hogy hasznosnak tűnnek-e vagy sem, hanem az alapján amit Isten Igéje mond róluk. Ezen felül egy egyén több familiáris szellemmel is együtt működhet az életében.

Mondj le a familiáris szellemekről! Bontsd fel a megállapodást velük! Semmisítsd meg mindazokat a dolgokat amik a birtokodban vannak és amik miatt az ilyen szellemek legális jogot gyakorolhatnak a maradásra. Mondd, hogy ezekre nincs szükséged és nem akarod őket.

Állj ellen és űzd ki a démoni szellemeket, és mint Jézus Krisztusban levő hívő, használd a neked adatott szellemi hatalmat. Alkalmazd a Bárány vérének szellemi fegyvereit, Jézus nevét, Isten beszédét és ezekkel a fegyverekkel „Lerontván okoskodásokat és minden magaslatot, amely Isten ismerete ellen emeltetett, és foglyul ejtvén minden gondolatot, hogy engedelmeskedjék a Krisztusnak” (2. Korinthus 10:5)

Mondd el ezt az imát, ami a következő oldalon található.

Ima és hadviselés
(Olvasd el hangosan a következő imát)

Úr Jézus, én hozzád tartozom. Megmentettél és megváltottál a te véred által. Nincs szükségem más szellemre, csak a Szent Szellemre. Bocsáss meg, hogy dolgokat más szellemi forrásoknál kerestem, amik egyedül Tőled kellene, hogy jöjjenek. Megtagadom és elhatárolom magamat mindezektől a familiáris szellemektől, akárhonnan is jöttek be az életembe. Hívlak téged Uram, szabadíts meg ezektől a hazug és csaló familiáris szellemektől. Taníts meg a Te igazságodra és a Te utadra. Őszinte vágyam, hogy a Te akaratodban járjak és dicsőítsem a Te nevedet. Jézus nevében. Ámen.

Sátán, megtagadlak téged és visszaveszem mindazt a területet, amit átengedtem neked. Isten az én bölcsességem, ismeretem , vezérem és erőm forrása. Te, familiáris szellem elhagysz engemet a Jézus nevében!
Köszönöm Jézus, hogy megszabadítottál és megtisztítottál ezektől a gonoszságoktól a te drága véred által. Jézus nevében.
Ámen.