2014. november 12., szerda

Frank Hammond: Szembesítés a familiáris szellemekkel 6.

7. Játékok és játékszerek

Az ördög elég odaszántan tesz ajánlatot, hogy fiatal gyermekeink életét befolyása alatt tartsa. A játékok és játékszerek nagy erőkkel bírnak gyermekeink nevelésében. A szülők szellemi őreik gyermekeinek, akiknek különösen óvatosnak és ébernek kell lenniük napjainkban annak érdekében, hogy az útodokat megvédjék a sátán ravaszságával szemben.

Mikor egy ötéves kisfiú felé szolgáltunk, felfedeztük, hogy érzelmileg nagyon kötődött egy kis teremtményhez, E.T.-hez, egy földön kívüli lényhez. E.T. azonban megszűnt mint képzeletbeli alak a kisfiú életében, E.T. valóságos társasággá és baráttá vált, aki meglátogatta őt a szobájában és beszélgetett vele. Ő egy démonnal beszélgetett - egy bizalmas szellemmel. Az ördög ilyen módon ügyel arra, hogy a gyermekeket démonokkal, mint baráttal hozza kapcsolatba. A gyermek olyan mértékben hozzászokik ezekhez a démoni lényekhez, hogy nyugodtnak érzi magát velük, mikor azok megtestesülnek.

Tom késői tinédzser korában hamis személyiség befolyása alatt állt. Alteregójára egy gyermekkori játék során, a „Dungeons & Dragons” tett szert. A játék szerepjátékot kíván meg és a játékos személyisége teljesen eggyé válik a képzelt személyiséggel. A játékosok gyakran öltik magukra a szereplők kosztümjeit, mellyel képviselik az alakított karaktereket. Tom fokozatosan vesztette el saját személyiségét és vette át a bizalmas szellem személyiségét.

8. Démonokkal való beszélgetés szabadulás során

Mikor a démonokat felszólítják, néha elkezdenek azon az emberen keresztül szólni, akiben tartózkodnak. Ha a szabadító szolgálat munkatársa kikérdezi a démonokat, kapcsolatot alakít ki velük, így médiummá válik, akin keresztül a familiáris szellemek rejtett tudást közölnek. Ha a démonokon keresztül szerzett információ igazságként van elfogadva az azt igazolja, hogy mindaz amit a démon mondott démoni doktrínává válik:

„A Szellem pedig nyilván mondja, hogy az utolsó időben némelyek elszakadnak a hittől, hitető lelkekre és gonosz szellemek tanításaira figyelmezvén.” (1. Thimoteus 4:1)

Egyszer egy ember küldött nekem egy kéziratot amit ő írt. Arra kért, hogy fogalmazzak meg egy kritikát az anyagról mielőtt publikálja. Állítólagos „hétpecsétes titok”-ról szóló információt szerzett meg a sátán királyságában levő szellemek hierarchiájáról egy démonnal való beszélgetés során, aki egy olyan emberben volt bent, aki boszorkányságban vett részt. A könyvet név szerint annak a démonnak ajánlotta, aki az információt nyújtotta. Így tehát, a familiáris szellemmel való kommunikáció által önmagát tette médiummá.

Egy alkalommal egy szabadító szolgálat munkatársa osztott meg egy történetet velünk arról a tapasztalatáról, mikor a szabadítás során démonnal beszélgetett. Azt mondja nem látta szükségesnek abbahagyni a démon kikérdezését. Valójában szórakoztatónak tartotta. Egyikükkel különösen élvezetes volt beszélni, mivel amit ez a démon mondott mindig olyan „aranyos” volt. Hogy lehet bármi is, ami egy csaló démon száját hagyja el, „aranyosnak” hívni.

A démonokkal való beszélgetés könnyen vezethet a „familiáris szellemek tanácsadójának” tiltott szerepköréhez. (V.Mózes 18:11) Ha valaki démoni erőkkel lép kommunikációs kapcsolatba spiritiszta médiummá válik és az általa továbbított információk „démoni tanítások”. (1.Thimoteus 4:1) Tehát, a démonok vallatása és a velük való beszélgetés nemcsak bolondság, hanem rendkívül veszélyes is.