2014. november 7., péntek

Frank Hammond: Szembesítés a familiáris szellemekkel 5.

4. Vizualizáció

Habár a vizualizáció nem elfogadott spirituális alkalmazás, mégis gyakori technikaként alkalmazzák belső gyógyulásra valamint emlékek gyógyítására. A vizualizáció évszázadok óta használt módszer a varázslók körében, hogy démoni erőkkel kerüljenek kapcsolatba.

Néhány támogatója állítja, hogy keresztény használatuk valódi ellenpéldája az okkult hamisítványnak, az Igében azonban nincs alapja a vizualizációnak, mint egyfajta útnak az Istennel való kapcsolathoz, vagy hogy szellemi előnyhöz jussunk. Ezért,az úgynevezett keresztény vizualizáció nem valódi ellenpélda a hamisított másának, sokkal inkább meghamisítása a hitnek. A hit pedig a reménylett dolgoknak valósága, és a nem látott dolgokról való meggyőződés. (Zsidó 11:1) A vizualizáció, egy kísérlettétel arra, hogy a természetes elme által meglássuk azokat a dolgokat, amelyeket csak a hit szellemi szemei látnak.

Egy barátunk Jézust vizualizálta. Mikor imádkozott, olyan valóságosnak érezte a jelenlétét, mintha a lábainál ülne és fejét az ölébe hajtaná. Megdöbbent, mikor egy kiemelkedő keresztény vezető bizonyságát hallotta arról, hogyan fedezte fel, hogy az a Jézus, akivel a vizualizáción keresztül lépett kapcsolatba, valójában egy „másik Jézus” volt.
Barátunk felismerte, hogy az ő „Jézusa” egy familiáris szellem volt, és segítséget kért. Megszabadult a familiáris szellemekkel való kötelékből, és ma már nyíltan osztja meg bizonyságát, hogy ezzel mások számára elhozza az igazság fényét.

Néha, ezek a „másik Jézus” familiáris szellemek olyan bizalmassá tudnak válni, hogy jelenlétük tapintható és beszédük hallható.

5. Drogok

A drogok, kiváltképpen a hallucinogén drogok egyenes úton vezetnek a démoni erőkhöz. Ez számos drog esetében igaz az ősi meskáltól kezdve a modern drogokig mint a kokain, marihuána, metamfetamin és heroin. Ezek a kábítószerek módosítják az agysejtek működését és egyenes úton vezetnek állítólagos jelenések végtelen variációjához, melyeket a familiáris szellemek segítenek elő a hallucinogén szereken keresztül.

6. Rock zene

Azok akik a rock zene rabjai, általában nagyon védekezőek és taníthatatlanok. Az igazságnak eme elutasítása azért van, mivel a rock zene a rajongók számára egyfajta „vallás” és komoly fenyegetésnek tekintik azon tanácsokat, hogy fel kellene hagyniuk ezzel a „vallással”. A rock zene, akárcsak a kereszténység, határozott elkötelezettséget igényel.

Edward keresztény tinédzser volt, szerette az Urat és szellemben nőtt fel.Edward azonban hirtelen megváltozott. Teljesen elfordult keresztény meggyőződésétől. Szülei meg voltak döbbenve és semmit sem tudtak mondani vagy tenni, ami hatással lett volna fiukra. Edward személyiségében drámai változás állt be. Megkérdeztük édesanyját, hogy rock zenét hallgat-e. A válasz „igen” volt. Isten és a Szent Szellem iránti szeretetét „más szellem” bitorolta, ami Edwarddal került kapcsolatba.