2014. november 9., vasárnap

A tömeg megduplázódott! - Kumasi, Ghána - Második nap

Tisztelt missziós partnereink!

Ma este a tömeg az előző estihez képest megduplázódott, így körülbelül 240 ezren vettek részt az alkalmon! Nézzétek ezeket a képeket! Megfigyelhetitek, hogy maga a helyszín két dombból áll, és köztük van egy nagyobb árok. Mindkét domb zsúfolásig volt emberekkel. Peter van den Berg a kezdésnél elsétált egészen a terület széléig, és a beszámolója szerint visszafelé már alig bírta átverekedni magát a tömegen a zsúfoltság miatt!

Amikor ma délután kiléptünk a szállodából, és elindultunk az összejövetelre, zuhogott az eső. Őszintén be kell vallanom, volt bennem aggódás az alkalommal kapcsolatban. Azonban csodálatos felfedezés volt, hogy a helyszínen nem esett az eső, és a föld száraz volt. Mondhatom, jó volt dicsérni érte az Urat!

Ma este Jézus véréről prédikáltam. Sok ezren válaszoltak az evangéliumra, aztán pedig nyilvánosan megtörtük az átkokat és elégettük az összehordott amuletteket, bálványszobrokat és egyéb varázsláshoz használt tárgyakat. Ezt követően imádkoztam a betegekért és nagyon sok gyógyulás csoda történt:

Hallottuk a bizonyságtételét egy három éve agyvérzésben lebénult férfinak, aki meggyógyult. A nyitóestre a családtagjai vitték el, de amikor vége volt az összejövetelnek és haza akarták vinni, sehol sem találták. Az történt ugyanis, hogy az ima alatt felkelt a hordágyáról és hazagyalogolt a nyolc kilométerre levő házába! Amikor a felesége hazaért az alkalomról, a férjét már ágyban találta!

Egy fiatalember a jobb szemére vak volt már 12 éve, most meggyógyult, mint ahogy az a hét éves kisfiú is, aki süket-némán született! Megindító volt hallani, amint életében először azt mondta az édesanyjának: "Mama!"

Egy férfi, aki csak mankóval volt képes járni, szintén meggyógyult. A betegekért való imát követően nem hogy járt - ahogy kértem -, hanem futkározott a színpadon!

Egy asszony, aki már 10 éve béna volt a bal oldalára, újra tudta használni a bal karját és a lábát az ima után. A lányával jött előre bizonyságot tenni, aki elmondta, hogy az elmúlt 10 évben neki kellett fürdetni és öltöztetni az édesanyját, mert magától képtelen volt rá. De ma este meggyógyult! Örömkönnyeket hullatva ölelkeztek össze a színpadon. Dicsőség az Úrnak!

Szombat délelőtt tartjuk a Tűz konferencia záróalkalmát. Sok ghánai vezető pásztor és egyházvezető vesz részt ezen az összejövetelen. Imádkozni fogunk értük, hogy vegyék a Szent Szellem tüzét! Ha ezeket a fő vezetőket Isten megérinti, az sok ezer emberre lesz hatással. Kérlek, továbbra is imádkozzatok értünk!

Veletek együtt az evangéliumért:

Daniel Kolenda evangélista
valamint Reinhard Bonnke, Peter van den Berg és a teljes CfaN csapat

Kumasi, 2014. november 7.