2012. november 14., szerda

Hit Gyülekezete - A gyógyító kezek és az ima ereje

Zsúfolásig megtelt érdeklődőkkel, betegségeikből, fájdalmaikból szabadulni vágyókkal a Hit Gyülekezete nagy sikerű „Gyógyító Kéz” rendezvénysorozata első megyei állomásán a komáromi Arany 17 Rendezvényközpont.

"A csodák ideje nem járt le. Jézus Krisztus nem változott, Ő tegnap ma és örökké ugyanaz" – derült ki a vidám, életerős, három gyermekes Lehel Adrienn helyszínen elhangzott beszámolójából. A sport szakedzőnek a mozgás élete legfontosabb része volt.

- Magatehetetlen fekvőbetegként, félig megvakulva, orvosok által megállapított közeli halál diagnózisával, szó szerint a halál árnyékának völgyéből kiáltottam Istenhez, hogy könyörüljön rajtam. Ugyanúgy, mint a bibliai vérfolyásos asszony, aki hallotta Jézusról, hogy mindenkit meggyógyít; én is segítségül hívtam Jézus nevét. Amikor a Hit Gyülekezete egyik lelkésze és felesége kézrátétellel imádkoztak értem, kellemes melegség áradt szét bennem és azonnal lábra tudtam állni. A gyógyulásom ezután folyamatos volt. A kezelőorvosom által kiállított zárójelentés szerint teljesen meggyógyultam - mesélte.

A komáromi helyszínen elmondott sok beszámolóból kiderült, hogy ez csak egyike azoknak a hiteles, orvosilag is alátámasztott gyógyulásoknak, amelyek napjainkban is megtörténnek az imák hatására.


Gyógyító Kéz rendezvények a megyében

A Hit Gyülekezete szervezésében a következő Gyógyító Kéz rendezvény a megyében:

Esztergom, november 30. péntek, 18 óra, Művelődési Ház (Imaház u. 2.; volt Zsinagóga épülete)
http://www.kemma.hu/komarom-esztergom/kozelet/a-gyogyito-kezek-es-az-ima-ereje-470545