2015. június 29., hétfő

Telt házas gyülekezetek - Mbarara, Uganda - Negyedik nap

Tisztelt missziós partnereink!

Ma este az ugandai First Lady nyitotta meg a mbararai evangélizációs kampány záróösszejövetelét, aki megvallotta a Jézus Krisztusba vetett hitét és bátorította a sokezer résztvevőt, hogy adják át ők is az életüket Jézusnak! Ezt követően egy teljes evangélizációs program következett.

Először köszöntöttük a különféle szervezőbizottságokat, majd hirdettem az evangéliumot, imádkoztam az emberekért, hogy vegyék a Szent Szellem keresztségét, imádkoztam a betegekért, meghallgattuk a bizonyságtételeket, imádkoztunk a világ minden tájáról beérkezett imakérésekért, aztán pedig Isten áldását kértem Ugandára, a régióra és az emberekre. És hogy el ne felejtsem... közben levezettem a Christ for all Nations helyszínről jelentkező televíziós programját! A végére rendesen elfáradtam, de nagyon hálás a szívem ezért, amit átélhettünk.

- Egy édesanya a kisfiával volt jelen az alkalmon, aki a nyakán egy lyukkal született. Miután imádkoztunk, azt mondta: a lyuk eltűnt!
- Egy asszony elmondta, hogy a gyomor daganata meggyógyult.
- Egy férfi a feleségét hozta el az alkalomra, aki megőrült. Ma este az asszony megszabadult, és visszanyerte a józan eszét.
- Egy lány, aki sánta volt és csak csoszogva tudott járni, ma este meggyógyult. Kiegyenesedve állt, és rendesen tudott járni!


Sok más csodás gyógyulás is történt. Bizonyos vagyok benne, hogy a gyülekezetek hónapokig tele lesznek bizonyságtételekkel arról, amit Jézus tett ezen a héten. És ha már a gyülekezetekről esett szó: Peter van den Bergtől hallottam, hogy 5-6 pásztor is odament hozzá ma este és elmondták neki, hogy a gyülekezeteik ma reggel tele voltak az evangélizáció alatt megtértekkel! Ez a célunk: azt szeretnénk látni, hogy az új hívők gyülekezetekbe beépülve Jézus tanítványaivá váljanak.

Jövő héten tartjuk Chicagóban, az Allstate sportcsarnokban a következő evangélizációs kampányunkat (június 26-27), aztán megyünk Zambiába, ahol a következő afrikai kampányunkra kerül sor. Köszönöm, hogy imában hordoztatok minket az elmúlt héten, és kérlek benneteket, hogy továbbra is imádkozzatok értünk, amint végezzük az evangélizálás szolgálatát az egész világon.


Veletek együtt az evangéliumért:

Daniel Kolenda evangélista,
valamint Reinhard Bonnke, Peter van den Berg és a teljes CfaN csapat