2015. június 19., péntek

Áldás esője - Mbarara, Uganda - Első nap

Tisztelt missziós partnereink!

Érdekes nap volt a mai. Azzal kezdődött, hogy reggel a Tűz konferenciánk első alkalmát elmosta a szakadó eső. Emlékeim szerint ez volt az első ilyen alkalmunk, ahol ez megtörtént. Akkor gyorsan írtam is egy üzenetet a facebook oldalamra, amiben kértem, hogy imádkozzatok! Estére az égbolt teljesen kitisztult, és az időjárás tökéletes volt!

Elképzelhetitek, hogy a reggeli alkalom elmaradása milyen nagy csalódás volt számunkra, de a helyiek egészen máshogy látták a helyzetet. Ezen a környéken már hosszabb ideje szárazság volt - annyira, hogy a farmerek már szenvedtek és kétségbeesve várták, hogy beköszöntsön az esős évszak. Amikor tegnap megérkeztünk a városba, elkezdett esni az eső, amit sokan úgy vettek, mint annak a jelét, hogy Isten áldása száll Mbararára!

Ma este ezrek válaszoltak az evangélium meghívására, és fantasztikus csodák történtek - többek között egy három éve teljesen vak ember meggyógyulása! Volt egy asszony, akinek nagy méretű daganata tűnt el, sánták kezdtek el járni és egy süket asszony kezdett el hallani.

És ez csak a kezdet! Kérlek benneteket, folytassátok a közbenjárást értünk, a jó időért, de legfőképpen azért, hogy az evangélium erővel szólaljon meg.


Veletek együtt az evangéliumért:

Daniel Kolenda evangélista
Valamint Reinhard Bonnke, Peter van den Berg és a teljes CfaN csapat
2015. június 18.