2012. július 23., hétfő

Derek Prince - Démonológia (vázlat) 8.


3. A születést megelőző befolyások. 
Azok a dolgok amik azalatt történtek amíg az ember az anyaméhben volt. Sok ember életének ebben az időszakában történt, hogy démonizálódott. A leggyakoribb ok az
elutasítás. Az anya nem akarja azt a babát amelyet a méhében hordoz. 
Talán azért mert nincs férjnél és ez egy szégyen lesz számára. Vagy talán nem jön ki a férjével, és nem akar újabb terhet a családban. Vagy az anyagi helyzetük nem teszi lehetővé. Akárhogy is van, az anya nem akarja azt a kis életet és az a kis személy ott nagyon érzékeny mindenféle magatartásra. Ő nem csak egy magzat, ő egy személy. És így az elvettség szellemével születik meg. 

Vagy mikor egy asszony terhes és egy sokkot vagy félelmet él át átadja magát a félelemnek. A félelem szelleme belemegy és két lehetőség van. Vagy az anyában vagy az anya méhében lévő gyermekben marad. Talán célszerűbbnek találja azt, hogy a gyermekben maradjon. Így amikor megszületik a gyermek a félelem szellemével jön a világra. 

Hadd mutassak meg egy Igét, amit a legtöbb ember nem vesz észre. 
Az első Péter levél 3: 6. ami tanács a feleségeknek. Ennek most csak egy oldalát szeretném kiemelni és elmondani. A feleségeknek szeretném elmondani, hogy a példa a bibliában Sára magatartása Ábrahám felé. 
 „miként Sára engedelmeskedett Ábrahámnak urának nevezvén őt akinek gyermekei lettetek, ha jót cselekedtek és semmi félelemtől nem rettegtek”. 

Ábrahám lányaként képesnek kell lenned arra, hogy ellene állj a hirtelen sokkos félelemnek. Azt hiszem elég nyilvánvaló az, hogy a nők nyitottabbak a hirtelen félelemre és a pánikra mint a férfiak. Sok olyan esettel foglalkoztam ahol azért volt szükség szabadulásra mert az anyát sokk érte, akkor amikor az a bizonyos személy az anya méhében volt. 

És egy másik érdekes dolog amit észrevettem, hogy egy bizonyos korosztályon belül az egyesült Államokban nagyon sokaknak volt szükségük az elvetettségtől való szabadulásra. Elkezdtem gondolkodni, hogy valószínűleg ugyanabban az időszakban születtek, és kiderült, hogy a nagy gazdasági világválság időszakában születtek. S rájöttem, hogy az anyának már így is kellett hat éhes szájat etetni úgy hogy nem volt elegendő pénz erre, és most itt jön a hetedik. Bár meglehet, hogy ő egy jó anya, belsőjében mégis elutasítja a következő gyermekkel járó felelősséget, és így a gyermek az elvetettség szellemével születik meg. 
Ha jövendőmondóhoz, vagy ehhez hasonló személyhez mész, hogy megtudd mi fog történni a kisbabáddal születéskor, akkor te nagy hátránnyal indítod el a gyermekedet az életre, még mielőtt a világra jött volna.