2012. július 18., szerda

Derek Prince - Démonológia (vázlat) 7.


Hogyan jutnak be a démonok? 

Hogyan tudnak bejutni az ember személyiségébe, és életébe? Az általam nyújtott válasz alapja a tapasztalat. Fel fogok sorolni hét különböző módot arra, hogy a démonok hogyan tudnak bejutni.

1. Okkult háttér: 
Másszóval valahol a családod történetében jelen volt az okkultizmus. Amikor okkultizmusról beszélünk tudni kell, hogy hamis istenekről van szó. Más szóval ez az első két parancsolat megszegését jelenti, amelyek a fő parancsolatok. 
„ne legyenek néked idegen Isteneid én előttem és ne csinálj magadnak faragott
képeket és ne imádd azokat”. 
A bálványimádás minden formája automatikusan démonokkal kapcsolja össze az embert.
Az első két parancsolattal kapcsolatban azt mondta az úr, hogy megbünteti az apák vétkét a fiakban harmad és negyed íziglen. Nem hiszem, hogy ez fenállna a többi parancsolattal kapcsolatban is. Ennek alapján ha az apád, nagyapád, dédnagyapád, vagy más közeli rokonod okkultizmussal vagy hamis vallással vagy bálványimádással volt kapcsolatban, akkor ez gonosz szellemek számára ajtót jelentett az életedben. Most talán azt mondod, hogy ez nem méltányos. De az igazság az, hogy az ördög nem méltányos. De szeretném ha megértenéd, hogy senki sem kárhoztat téged azért, hogy problémád van. A kárhoztató ítélet csak akkor jön rád, ha visszautasítod a megoldást. A kárhoztatás innen származik. 

2. A második út, ha te magad voltál kapcsolatban okkultizmussal. 
Van egy angol mondás: Annak, aki az ördöggel együtt eszik, hosszú nyelű kanálra van szüksége.  De nincs olyan hosszú nyelű kanál amelynek elég hosszú lenne a nyele ahhoz, hogy megőrizzen téged az ördögtől, hogyha együtt eszel vele. Odaadod neki a kisujjad és
mielőtt megfordulnál már bekapja az egész karod. Semmiféleképpen nem lehet az ember biztonságban ha okkultizmussal van kapcsolata. 
Mózes 5. 18. 10.v.sz. „Ne találtassék te közötted aki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön”. 
Ez a gyermekeknek mint élő áldozatoknak a felajánlása úgy, hogy a kemencébe teszik őket. 
És szeretném ha látnád, hogy a többi dolgot Isten ugyanabban a kategóriában a listában említi mint hogyha a gyermekedet feláldoznád tűz által egy pogány Istennek. 

Ne találtassék te közötted aki az ő fiát vagy leányát átvigye a tűzön, se jövendőmondó, se igéző se jegymagyarázó se varázsló, se bűbájos, se ördöngősöktől tudakozó, se titokfejtő, se halottidéző. Ez egy átfogó lista amiben az okkult praktikáknak mindegyike benne foglaltatik. 
„mert mind útálja az úr aki ezeket műveli”. 
Sok keresztény játszadozik horoszkópokkal s azt gondolják, hogy ezek ártalmatlanok. Hadd mondjam el azt, hogyha Mózes idejében játszadoztál volna horoszkópokkal, a Mózesi törvény szerint halál várt volna rád. Ez Isten válasza az efféle foglalatosságokra.