2012. július 16., hétfő

Derek Prince - Démonológia (vázlat) 6.


5. Az élvezetek, a gyönyör, perverz elfordul vágyak és étvágyak: Bevehettük volna a szexualitást is ebbe e pontba de az egy annyira elkülönült terület, hogy inkább elválasztottam.. 
Hiszem, hogy minden étvágy eredetileg egészséges volt. De a bűn és a démonok befolyása által megromlottak, egészségtelenné, rombolóvá, pusztítóvá váltak. 1.János 2. 16. beszél a test kívánságáról, és a szem kívánságáról. Létezik egy démoni erő ami a szemeket kontrollálja. Néhány férfi nagyon különös módon néz a nőkre, és képtelen ezen változtatni. Ez egy démon ami a szemeiben összpontosul. 

A falánkság nagyon rossz példája a megromlott étvágynak. Egy asszony már a gyermekei tányérjáról is elvette a kaját olyan szinten támadta a falánkság démona. Fontos hogy beszéljünk a szenvedélyekről. A szenvedélyek frusztrációból nőnek ki. Ezek az ágak egy fa törzsén. Ha csupán a szenvedéllyel foglalkozol nem oldottad meg a problémát. 

6. Az okkultizmus egész területe: 
Csak annyit írok fel, hogy okkult, de ez nagyon sokat magába foglal, és minden egyes része démonikus. Még tiszteletreméltó részei is. Nem tanácsolnám neked, hogy jógagyakorlatokba kezdjél. Én benne voltam a jógában, gyakorló jógi voltam, és elmondhatom, hogy semmi sincs benne amit csak a kisujjammal is érintenék. Nem kell jógáznod ahhoz, hogy fizikailag egészséges legyél. Majd az úr ad neked fizikai egészséget. Higgyétek el az okkultizmus egy sötét mély lyuk, verem, egyike az olyan barlangoknak ahová csak befelé látszanak lábnyomok, és kifelé sohasem. 

7. Ide tartozik minden hamis vallás: 
Iszlám, mormon vallás, Jehova tanúi, Buddhizmus, hinduizmus, és bizonyos tekintetben a judaizmus is. Nincs olyan hamis vallás ami mögött ne egy démon állna. Sátán szakértő a vallás területén. Ez a fő terület amelyen munkálkodik. 

8. Mindenféle eretnekség: 
És az eretnekség alatt azt értem ha eltérnek a keresztény hittől.  Nézzük meg az első Timóteus 4-et: A Szent Szellem pedig nyilván mondja, az utolsó időben... tehát ezekben az időkben elszakadnak a keresztény hittől. Miért? Mert hitető szellemekre és gonosz szellemek tanításaira figyelnek. Ez manapság nagyon nagy mértékben történik. Aztán folytatja a tévedések néhány példáját felsorolva: akik tiltják a házasságot, sürgetik az eledelektől való tartózkodást, melyeket Isten teremtett hálaadással való élvezésre stb...Hogyha vallásos kérdéssé válik a házasság az evés stb.. abban a pillanatban a démonikus határán vagy. 

9. A fizikai testünk területe: 
Véleményem szerint bizonyos dolgok általában démonikusak. Sohasem mondanám, hogy kivétel nélkül mindig. A lista első helyére az epilepsziát írom. Sok embert láttam ebből megszabadulni. 

Látjátok, egy személy teljesen tiszta lehet szexuális területen de egy hamis vallásban lehet. Vagy egy személynek szabad az elméje gonosz szellemektől de az érzelmei le vannak fojtva. De egy személy mondjuk eretnekségben hisz de tökéletesen egészséges.