2018. március 26., hétfő

Idézet

Aki nyelveken szól magát építi!
Nagyon fontos, hogy a Szent Szellemmel betöltekezzünk, hogy meglegyen a szellemi beszédre való képességünk, mert a nyelvek ajándéka – a szellemi beszédet jelenti. Mivel Isten szellem, ezért amikor lélekkel imádkozunk egyáltalán nem biztos, hogy Isten tökéletes akaratának megfelelően imádkozunk, mert a lélek nem tudja felfogni Istennek a dolgait….

Amikor szellemmel beszélsz, akkor közvetlenül Istennel beszélsz a szellemed által. Ezt a képességet a Szent Szellem hozza létre a szellemünkben. Nyilvánvaló, hogy nem a pszichikai emberek tudják az egyházat építeni, hanem azok a keresztények, akik szellemben erősek. Sokféle módja van a szellem erősítésének, egyik legfontosabb erősítése a nyelveken szólás. Közvetlenül be tud így hatolni az ember Isten jelenlétébe, és a Szent Szellem tudja, hogy kell beszélni Istennel. Szent Szellem Isten szerint jár közbe értünk, másrészt a szellemünkből is leveszi azokat az információkat, amelyről a szellemünk rendelkezik, a mi állapotunk, és szükségeinkkel kapcsolatosan. Sok szükségünket nem tudjuk tudatosítani…de a szellemünk minden szükséget tudatosít, vizsgálja az egész személyiségünket, testünket is tudja…tud rólad minden információt. Amikor befogadjuk eggyé válik a szellemünkkel, és ha megőrizzük a Szent Szellem szabadságát az életünkben, és nem szomorítjuk meg, akkor a Szent Szellem segítségünkre lesz, felkarolja (mint paraklétosz- segítő, gyámolító, pártfogó) azokat a belső lelki és fizikai szükségeinket, ami miatt nekünk szükségünk van Istennek kegyelmére, beavatkozására és a Szellem ezt kibeszéli Istennek.

Titkos, absztrakt szellemi nyelv, ami az értelem számára nem érthető. Gyakran az ember értelme úgy gondolja, hogy halandzsázik, mert megszoktuk, hogy értelmesen beszélünk, épp ezért egy megalázkodásra is szükségünk van, hogy az elménket alárendeljük a szellemünknek. A szellemi beszéd az titkos beszéd Istennel, erre a kommunikációra szükséged van, mert ahogy kommunikál a szellemed a beszéd által Istennel, belekerül Isten jelenlétének erejébe és hatalmába és ennek gyümölcse az, hogy a szellemünket is elönti egyre nagyobb mértékben a Szent Szellem jelenléte.
Nekünk tényleg olyan bizalommal kell lenni az Úr ajándékai iránt, mint amikor a gyermek bízik a szülőben, hogy jó ajándékot ad neki. Ha Szent Szellemet kérünk az Atyától, akkor nem ad nekünk mást!

Látni a keresztények életében, akik szeretnek nyelveken imádkozni, összehasonlíthatatlanul erősebb szellemű hívők, mint azok akik nem becsülik meg a nyelveken szólás ajándékát. Látásra meg tudom mondani nektek, hogy kik azok akik egyáltalán nem imádkoznak nyelveken, azok fején, és arcán lehet látni, hogy a szellemi beszéd náluk egy nagyon ritka esemény, nem használják a Szent Szellemnek ezt az ajándékát, azonnal lehet látni egy arcon, hogy kik azok, akik rendszeresen a szellemük által is beszélnek az Istenhez, aki Szellem.

HA NEM ÚJÍTOD MEG A NYELVEKEN SZÓLÁS AJÁNDÉKÁT AZ AJTÓT AZ ISTEN TERMÉSZETFELETTI BIRODALMÁBA, MAGAD ELŐTT ZÁROD BE!!!!

MINDEN AJÁNDÉKHOZ A SZELLEMI KOMMUNIKÁCIÓ VEZET, HA NEM FOGSZ SZELLEMILEG KOMMUNIKÁLNI, MÁS TERÜLETEN, MÁS AJÁNDÉKOK SEM FOGNAK MEGNYILVÁNULNI, MERT AZ AJÁNDÉKOK SZELLEMI TERMÉSZETŰEK!

És kihatással van a prédikációra is, és ezért van annyi pszichikai (fejbeszéd) beszéd az egyházba, mert a prédikátorok nem használják a nyelveken szólás ajándékát, nem töltenek órákat azzal, hogy Isten Szellemében imádkoznak. Nem kell megijedni az ilyen imaóráktól, ugyan az elméd közvetlenül nem húz hasznot. Ez a legfontosabb a hívő életünkben, hogy a szellemünk erős legyen, legyen feltöltve Isten Szellemének az erejével, Krisztus természetével, mert ha a Szent Szellem által imádkozom, a Szent Szellem a Krisztusból merít, és a Krisztusi természetet adja át nekünk!

MEG KELL ÚJULNI A NYELVEKEN IMÁDKOZÁSBAN!

Németh Sándor