2019. március 7., csütörtök

Könyvajánló

Az Immanuel Kiadó engedélyével a mai naptól 2 hétig minden hétköznap megosztásra kerül könyvrészlet. E kettő könyv az év minden napjára ad üzenetet, jómagam is használom őket évek óta. Az egyik Derek Prince könyve, "Isten Igéjének megvallása" címmel és gyakorlatilag minden témakört lefed az év alatt. Kik vagyunk Krisztusban, megváltás áldásai, pénzügyek, testvéri kapcsolatok, Izrael, imaélet, stb. Minden napra van egy oldalas tanítása Dereknek, majd a végén egy megvallás. Jómagam az Úrral való beszélgetésem előtt, mindig az adott napi megvallást hangosan elmondom és utána kezdek az imának. Mivel tényleg változatosak és gyakorlatias dolgok vannak minden napra, nagyon ajánlom ezt a könyvet.

A másik napi üzenetes könyv (illetve könyvek, mert csak két kötetben lehetett megjelentetni hossza miatt) Smith Wiglesworth prédikációiből származik. Minden napra van egy Ige, egy javasolt napi szakasz olvasása a Bibliából, majd utána Smith üzenete, végül egy napi gondolat. Smith üzenetei tüzesek, felrázóak, így ez a könyv nagyon jól kiegészítője Derek könyvének.

A mai nap kikerül az első Derek üzenet, majd jövőhéttől felváltva Smith és Derek üzenetei következnek. Remélem sokatoknak csinálok kedvet legalább az egyik megvásárlásához és napi használatához. A Biblia olvasás mellett nagyon jó napindítók, vagy napzárók lesznek életetkben.