2015. május 26., kedd

Bill Johnson - Amikor a Menny meghódítja a Földet

"Jöjjön el a te országod; legyen meg a te akaratod, mint a Mennyben, úgy a Földön is.” MÁTÉ 6:10

Az emberiségnek kétségbeejtő szüksége van arra, amit minden újjászületett hívő ember magában hordoz – Jézus természetfeletti erejére. Túl sokáig úgy gondolkodtunk Isten Királyságáról, mint ami egyszer majd eljön, és nem úgy láttuk, mint valóságot, amely minden hívőben jelen van. Bill Johnson pásztor arra buzdítja a keresztényeket, hogy találják meg identitásukat, mint Szent Szellemmel betöltött nép, amely képes Isten Királyságát úgy felszabadítani a Földön, ahogyan az a Mennyben megvalósul. Ezt az identitást olyan élet jellemzi, ahol a természetfeletti a természetes, és a csodák nem kivételek, hanem a hétköznapi élet részei. Az „Amikor a Menny meghódítja a Földet” különleges, tizedik évfordulós kiadása most egy negyvennapos, tanulmányozásra szánt mellékletet is tartalmaz, amely megmutatja:
• Hogyan értsd meg identitásod a Menny polgáraként?
• Hogyan gyakorold a hatalmadat Isten gyermekeként?
• Ragadd meg az örökségedet – a csoda a normális keresztény életed részévé válik! Készülj fel a természetfeletti élet élményére – hiszen Isten erre hívott el!

B I L L J O H N S O N ötödik generációs pásztor, aki gazdag örökséggel rendelkezik a Szent Szellemben. Bill és felesége egyre több gyülekezetben szolgálnak együtt, s ezek mind részesei az ébredésnek. Ez a vezetői hálózat átlépi a felekezeti határokat, és olyan kapcsolatokat épít, amelyek segítenek a vezetőknek, hogy sikeresen szolgáljanak erővel és tisztasággal. Bill és Brenda (Beni) Johnson a Bethel Church vezető pásztorai Reddingben, Kalifornia államban. Három gyermekük és azok házastársai mindannyian teljes idejű szolgálók. Kilenc csodálatos unokájuk van.

Oldalszám: 344
A könyv ára: 2950.- Kiadói ár: 2450.-
Várható megjelenés: 2015. május 27.
immanuel.hu