2015. január 23., péntek

Részlet Kenneth E. Hagin: Zoe c. könyvéből

A könyv bevezetőjeként Hagin próféciája olvasható:

"Ne váljatok bátortalanná, ha az Igazság nem világosodott meg azonnal számotokra,hanem gondolkodjatok tovább az Igének a tényein!
Minél inkább azon elmélkedtek, ami meg van írva és minél inkább gondolkodtok azokon az elhangzó dolgokon, amelyeket kenet alatt és a Szellem inspirációjára mondanak, apránként annál inkább valóság lesz számotokra.

Ahogy a bensőtökben,a szellemetekben és a belső emberetekben alakot és formát önt, átfogja alakítani a saját szellemeteket, és nem lesztek többé már nyápicok szellemileg, hanem erőssé váltok és képesek lesztek úgy megállni és elvégezni az Úrnak a munkáját, amelyre el lettetek hívva és képesek lesztek úgy irányítani, uralkodni és dominálni az életben, ahogy egy király Jézus Krisztus által.

Ezért ne forduljatok el Tőle, még akkor sem, ha nem teljesen értitek vagy látjátok a dolgokat.

De hagyjátok az elméteket nyitottan és a szellemeteket fogékonyan és mondjátok az Úrnak: "Ó, áldott Szent Szellem fedd fel az Igazságot a szellememnek, hogy megállhassak az Atya ellátásának a teljességében, mert Ő az én Mennyei Atyám." Én szeretem őt és ő szeret engem."

Így azzá fogtok válni, amelyre ő már elrendelt titeket, amellyé válnotok kellene és fel fog emelni az Isten fiának a teljes kiváltságai, jogai, tekintélye és uralkodásának a szintjére.

Örüljetek és örvendezzetek és szóljátok már előre a hitnek a beszédét!

Szóljatok azokhoz a körülményekhez, amelyek megkötöztek benneteket és parancsoljátok meg nekik, hogy hagyjanak el titeket és így fel lesztek oldva alóluk.
Szóljatok a viharnak, hogy eltűnjön az életeteknek a látóhatáráról és mondjátok neki: "Hallgass, némulj el!" és nyugalom lesz.
Ismerjétek meg ami a tiétek és cselekedjetek annak módja szerint és valóban a tiétek lesz.

Köszönöm Úr Jézus!

Kenneth E. Hagin próféciája
1980 Október 19.
Oklahoma, Tulsa"

Fordította: Kárpule Ferenc