2015. január 12., hétfő

Joyce Meyer - Hogy jól induljon a nap

Előszó

Isten azt akarja, hogy élvezd az életet. Jézus azt mondta:”Én azért jöttem, hogy életök legyen, és bővölködjenek.”/ Megjegyzés: az angol fordítás úgy hangzik, hogy Én azért jöttem, hogy életetek es örömetek legyen és bővölködjetek (teljesen, míg túl nem csordul)/ János 10:10

Napjaidat megtöltheted örömmel, amivel másokat is feltölthetsz. Egész nap tapasztalhatod ezt az örömet, ha megtanulod, hogyan indítsd helyesen a napod – azzal, hogy időt töltesz Istennel, olvasod az Ő Igéjét, imádkozol és odafigyelsz az Ő irányítására. Istenre hallgatni minden reggel várakozással tölt el, jobbá teszi a napjaidat, és így az életedet is. AzÚr azt akarja, hogy tisztán lásd Őt azért, hogy követni tudd. Ő ébreszt fel minden reggel és füleidet az Ő útmutatására fordítja. Ha teljes szívedből keresed Őt, akkor Ő megújítja a te erődet és igazgatja a te útjaidat. (Lásd Ézsaiás 40:31, Példabeszédek 3:6) Ez a könyv azért íródott, hogy emlékeztessen téged mindazokra az előnyökre, amikben akkor lehet részed,ha Istennel kezded a napod. Nem azért iródott, hogy a vele eltöltött idődet máskorra tegye, hanem hogy hangsúlyozza az Istennel töltött idő fontosságát, és napi rendszerességel vezessen téged e találkozásokra, hogy élvezni tudd minden napodat. Meg fog tanítani arra, hogyan hozd egyensúlyba életedben a szélsőségeket, hogyan tegyél szert önkontrollra, és hogyan élj úgy, hogy az másokra pozitív hatással legyen. Arra bátorítalak, hogy keresd Istent minden reggel, és várj,hogy megadja szellemednek a napi útmutatást. Isten megtölti a szíved ismerettel, amely a kellő pillanatban elhozza majd a megvilágosodást .

Ha egyszer megtapasztalod, hogy mekkora erőt ad, ha a napodat Istennel kezded, soha többé nem akarod majd a napodat Nélküle kezdeni.