2020. március 26., csütörtök

Németh Sándor - Varázslásról 8.

Nagyon fontos ezekben az időkben az Úrban járni! Ezek még csak előjelek. Isten mindent megad, hogy kikerüljük a nehéz időszakokat! Most Isten keresésének az időszaka van. Ne a világgal kokettálj! Így tudunk megszabadulni! A legjobb döntést hozzuk az életünkben, és jó helyen álljunk!

Előre imádkozzunk az előttünk álló időszakokért! Ne féljünk, hanem legyünk tele Szent Szellemmel, figyeljünk a vezetésére! Jézus nagyon nagy próféta; mérnöki precizitással látta és látja a jövőt. A legbiztosabb, ha őrá hagyatkozol! Ne a jövendőmondókra figyelj! Hagyd abba a kóklerekkel való foglalatoskodást! Ezek csak becsapnak, félrevezetnek. Ezek a Pokolból származó szellemekkel vannak kapcsolatban. Annyira szeretik az emberek ezeket az erőket, hogy Isten megengedi, hogy ezek följöjjenek a Föld felszínére és a védelmi gátrendszert is lehozza a Földre. Így kell itt élniük az embereknek a leggonoszabb lényekkel. Azt feltételezik már sokan, hogy különféle lények figyelik az emberiséget. Teljesen kiszivattyúzzák az embereket és megváltoztatják őket. Neked az Úr napjára kell fölkészülnöd! Ő uralkodjon rajtad, mert csak Ő tud megszabadítani ezekből a helyzetekből!

Krisztus olyan dicsőségben lakozott a megtestesülése előtt, amelyet az emberek el sem tudna képzelni. Hozzáférhetetlen dicsőségben volt. Ésaiás is ezt látta. A mi Istenünk tűz! Nem része a világnak. Ő alkotta, de nem függ tőlünk. Nélkülünk is tökéletes, szent. Nem kell tanácsokat adnunk neki. Ezt Jóbnak is elmondta! Tudsz olyan embert, aki lement a Pokolba, és utána feljött és halat evett az emberekkel? Aki lement a mélységbe, tisztán látta a kárhozottak lelkét, a szellemi lényeket, akik gyötrik őket? A pokolban is a legperiférikusabb lények az emberek, ott is rugdossák, tapossák őket.

Voltak emberek, akiknek a lelke lement a Seolba, azután visszajöttek. Csak ezután tértek meg.

Amikor lemennek a Pokolba, visszajönnek, akkor értik meg, hogy a Föld ahhoz képes Paradicsom. Fel sem tudják fogni az emberek, hogy mit mondanak, amikor azt mondják, hogy földi pokol az életük. Ne vágyj a halál után! Aki azt gondolja, hogy a halál által megsemmisül, az nagyot fog csalódni. A régi haverjait is meg fogja ismerni. Az ilyen embereknek a feltámadás sem lesz jó, mert utána testben fognak szenvedni. A Föld felszíntől kb. 3000 km-re van a Pokol. Van neki szája. Vége van materializmusnak, az agymosásnak. Olyan világban élünk, amely nagyon sok oldalról befolyásolható.

New Yorkban is a héten kiszálltak az emberek az autókból, nézték az eget, mint a Függetlenség Napja c. filmben. Nem tudták, hogy mi történt. Előtte Kínában volt ilyen. A repülők nem mertek felszállni. Emeld föl a kis buksidat, szívedet, lelkedet! Nagy mozgások, összevonások vannak a csatatéren, amely előbb utóbb elér minket. Az emberekért megy a harc. Bármennyire is senkinek képzeled magad, Istennek nagy terve van veled. Be tudod folyásrolni azt a szellemi konfliktust, amely a sátán királysága és Isten országa között zajlik. Emberek által fogja legyőzni Isten! Ennek a hadseregnek a fejedelme Jézus, aki diadalra vezet bennünk!

Ma olyan idő van, hogy liturgiák, vallásos kegytárgyak, hókuszpókuszok akarnak uralkodni rajtad! Jézust bámuld, ne mást! Ő a világosság! Nem fegyvert fogsz letenni, hanem felveszed Isten fegyvereit, amivel az ellenséget le tudod győzni!! Maradjon ki az életedből a Pokol! De ez csak Jézus által lehet! A hatalma alá van rendelve az alvilág is. Nincs olyan szabad emberi természet, mint amivel Jézus rendelkezik. Szent Lélekkel is csak Ő tud betölteni. Igazi szabadságot is csak Ő tud adni.

János 8:31-36. "Monda azért Jézus a benne hívő zsidóknak: Ha ti megmaradtok az én beszédemben, bizonnyal az én tanítványaim vagytok; És megismeritek az igazságot, és az igazság szabadokká tesz titeket. Felelének néki: Ábrahám magva vagyunk, és nem szolgáltunk soha senkinek: mimódon mondod te, hogy szabadokká lesztek? Felele nékik Jézus: Bizony, bizony mondom néktek, hogy mindaz, aki bűnt cselekszik, szolgája a bűnnek. A szolga pedig nem marad mindörökké a házban: a Fiú marad [ott] mindörökké. Azért ha a Fiú megszabadít titeket, valósággal szabadok lesztek."

A valóságos szabadság szellemi és erkölcsi értékeket tartalmaz. Senkinek nincs olyan vallási és etnikai háttere, amely által szabad tudna lenni. Nem a háttered a lényeg! A jövődet az dönti el, hogy szolgálod, cselekszed-e a bűnt vagy szolgálod-e Jézus Krisztust? Egyre több embernek csak az a fontos, hogy megtérjen, Jézussal éljen és valóságosan szabad emberek tudjanak lenni. Nem engedik meg, hogy lenyomják őket! Nem fogadják el sem a vallási, sem az okkult alapokon álló törekvéseket! Isten népe szabad akar lenni! A törvény követése nem jelenti azt, hogy az ember a törvény alatt van és az uralkodik rajta. A valóságos szabadság nem az, hogy lehet paráználkodni, más istentelen dolgokat elkövetni! Ezek nem szabadságot hoznak, hanem megfosztják az embert a szabadságtól! Amíg Jézusban van, addig:

Róma 8:39. "Sem magasság, sem mélység, sem semmi más teremtmény nem szakaszthat el minket az Istennek szerelmétől, mely vagyon a mi Urunk Jézus Krisztusban."

Nem mindegy, hogy ennek a korszaknak a végén, amikor rendszerváltás lesz, hogy te a veszte leszel vagy a nyertese! A szabad ember szentségével, tisztaságával töltekezz be és ne a régi vágyaidat kövesd! Így nem fogsz senkinek az elnyomása alá kerülni! Fontos, hogy bevezessük az embereket Isten országába.

Máté 23:13. "De jaj néktek képmutató írástudók és farizeusok, mert a mennyeknek országát bezárjátok az emberek előtt; mivelhogy ti nem mentek be, akik be akarnának menni, azokat sem bocsátjátok be."

Ez a vallásos tradíció, amit a hátunk mögött kell hagyni. Ezek az embereket az egyházak uralma alá akarták hajtani; nem az volt a céljuk, hogy Isten országába vezessék az embereket. Nem törekedtek arra, hogy megkeresztelkedjenek az emberek víztől és Szent Szellemtől.

János 3:5. "Felele Jézus: Bizony, bizony mondom néked: Ha valaki nem születik víztől és Lélektől, nem mehet be az Isten országába."

Máté 12:28. "Ha pedig én Istennek Lelke által űzöm ki az ördögöket, akkor kétség nélkül elérkezett hozzátok az Isten országa."

A XX. században újra megláthatják az emberek, hogy Isten országának a kapui nyitva vannak. De vannak egyházak, amelyek ezt meg akarják akadályozni. Ez a vallás által történő varázslás. Azt akarják, hogy a papok, a klérus uralkodjon az emberek fölött és ne Isten. Nagy közdelem van az egész világon. Akkor tudunk sikeresek lenni ebben a küzdelemben, ha ragaszkodunk ahhoz a szabadsághoz, amelyre Jézus hívott el minket.

Rendkívül fontos, hogy tiszta képünk legyen a vallásos világgal és a Jézus Krisztussal való tiszta járással kapcsolatban.

2010.10.17.