2020. február 5., szerda

Németh Sándor - Varázslásról 2.

A varázslásnak 3 típusa van:

1. fehér mágia: gonosz szellemi erőket jó célja használja; ez azonban csak átmeneti, mert a végcélja rossz. A sorsát gonosz szellem fogja befolyásolni. Nagyon nehéz megismerni az ok és az okozat közötti összefüggést.

2. fekete mágia: gonosz szellemekkel gonosz célokat akarnak elérni (balesetek, halál, szegénység, betegség, gyilkosság)
Hasonlóság elv alapján működik. Pl.: közéleti személyek bábúját elkészítik és elégetik. A fotókkal is ugyanezt csinálják. Személyes holmikat használnak, amely egy emberhez tartozik. Pl.: hajszál. Nagyon fontos, hogy az ember védelmezze az adatait! Valamikor fontos, hogy kikerüljön az ember arca az utcára, de ehhez meg kell erősödni!

Az elmúlt időben feketemágusok élsportolókra is ráálltak, és gonosz dolgokat okoztak az életükben.

Fontos, hogy rejtettségben maradjunk! Így tudjuk megőrizni a személyességünket. Akik szeretik a nyilvánosságot, azok egy idő után megbolondulnak. Nagyon sok emberből romboló, pusztító erők áradnak ki.

Elképesztő, hogy ma 13-14 éves gyerekeket dobnak be, hogy énekeljenek. Több millió ember véleményének vannak kitéve ez által. Nem is tudják, hogy mi van az emberek nyelvében. Ez olyan, mintha kiküldenék a gyereküket prostituáltaknak. A gyerekeikből akarnak meggazdagodni! A fiatalok ezt nem tudják fel dolgozni. Akinek Isten akar nyilvánosságot adni, annak ad hozzá erőt is! Nem az éneklés a nehéz, hanem annak a következményét feldolgozni. Úgy beleverik a betonba, hogy utána nem lesz ép ember. Ma az emberek meg vannak szédülve attól, hogy híresek, ismerik őket, olvasnak róluk az újságokban.

Rengeteg emberben pusztító erő van. Kijön ez a beszéde, írása által.

Legelőször az embernek a családjában, a házasságában jön ki ezeknek a gonoszságoknak az eredménye. Nagyon fontos, hogy ezeket megóvjuk, védelmezzük! Nem érdemes feleslegesen kitenni magunkat közprédára! Fotókra, írásokra, személyes adatainkra vigyázzunk!

3. veres mágia: Ebben is benne van gyakran a fekete mágia. Az a célja, hogy a sátán akaratának megfelelően befolyásolják az emberek társválasztását, házasságát - amelyben válást akarnak előidézni-, szexuális életét. Ezek is szeretik a személyes dolgokat használni.

4Mózes 23:22 Isten hozta ki őket Égyiptomból, az ő ereje mint a vad bivalyé. 23:23 Mert nem fog varázslás Jákóbon, sem jövendőmondás Izráelen. Idején adatik tudtára Jákóbnak és Izráelnek: mit mívelt Isten! 23:24 Ímé e nép felkél mint nőstény oroszlán, és feltámad mint hím oroszlán; nem nyugszik, míg prédát nem eszik, és elejtettek vérét nem issza.

Isten bennünket is megszabadított Egyiptomból, felkent a feltámadás erejével, ezért nem fog rajtunk a varázslás és a jövendőmondás. Többször meg lehetett figyelni, hogy egy időben több ember ugyanazt a betegséget kapta meg. Ez nem paranoia, hanem tény. Ellene kell állni az ördögnek! A passzivitást nem ajánlja Isten! Hittel tudjuk megragadni Isten kegyelmét, és ezzel tudjuk visszaküldeni az ellenség erejét!

Bálám is közölte, hogy nincs hatalma Izrael fölött, mert a Mindenható uralkodik felettük!

Meg kell gondolni, hogy milyen információkat teszünk közzé, és mit nem, mert látni, hogy milyen erők működnek! Vigyázzanak a fiatalok is a nyilvánossággal! Ne törekedjenek rá, hogy bele kerüljenek! Nagyon felkészült embernek kell lennie annak, aki nyilvánosság elé lép! Fel kell tudni dolgozni a következményeket! Hiányos öltözetű képeket tesznek ki keresztények is magukról a különféle közösségi oldalakra. Ezek az emberek soha nem lesznek többé szabadok! A támadásokat nem tudják feldolgozni, áttörést hoz a személyiségükben, és nem tudnak ellene állni. Illegális kapcsolatokat is szemezéssel kezdenek el. A démonok kommunikálnak egymással. Megegyeznek, hogy összehoznak 2 embert, hogy tönkretegyék egymást. Nagyon figyelni kell a kapcsolatokban, hogy ki munkálkodik! Az emberek között nagyon sok vadállat van. A dzsungelben nincs olyan pusztító erő, mint az emberekben. A sátán szép nőkön, férfiakon keresztül érkezik. Meg kell nézni, hogy kit engedünk be a családunkba, a közvetlen környezetünkbe! Ha az ember nem műveli magát, akkor olyan, mint a vadállat.

Róma 8:36 Amint megvan írva, hogy: Te éretted gyilkoltatunk minden napon; olybá tekintenek mint vágó juhokat. 8:37 De mindezekben felettébb diadalmaskodunk, Az által, aki minket szeretett, 8:38 Mert meg vagyok győződve, hogy sem halál, sem élet, sem angyalok, sem fejedelemségek, sem hatalmasságok, sem jelenvalók, sem következendők, 8:39 Sem magasság, sem mélység, sem semmi más teremtmény nem szakaszthat el minket az Istennek szerelmétől, mely vagyon a mi Urunk Jézus Krisztusban.

Rendkívül fontos, hogy az ember Jézus Krisztusban legyen, mert csak így lesz védelem alatt a családja, a munkája!

Ha hűségesen jársz az Úrral, akkor Ő soha nem fog elhagyni, hanem harcol érted! Nem hagy kiszolgáltatott helyzetben, de neked is akarnod kell ezt a győzelmet!

Nem barátságos közegben élünk. Mindig is az ellenség össztűzében éltünk, és ez most is megvan. Ezzel nem megijeszteni akarlak, hanem ösztönözni akarlak, hogy ne légy passzív, mert harc nélkül nem tudod elérni a célodat!

2010.10.03.