2022. október 4., kedd

Németh Sándor - Démonok, szabadulás 4.

Nem mindegy, hogyan élünk Jézus visszajöveteléig. Nekünk nem kiirtani kell a démonokat, hanem megkötözni, megerőtleníteni, kiűzni. A kiirtást Jézus fogja végezni, mert Ő fogja démontalanítani a világot. Amikor jön a seregével, akkor a démonok észreveszik és mennek le a mélységbe! Nem nekünk kell ezt megtenni! Elég, ha kimegy belőled a démon, a családodból! Így tudjuk majd edényből edénybe tölteni az olajat! Minél több ember lesz tele Isten olajával, annál kevesebb hely lesz az ördög számára. Ahol kevesebb helyet kap, ott még jobban akar erőt venni. Az ördög tudja, hogy több a reménység Isten országában, ezért nagyon nagy ellenállásokat akar szervezni.  A démonok látják előre, hogy ki fognak menni. Jobb, ha előbb kimennek, mint utóbb.

Most, amiről beszélek, a sátán királyságának az alsó szintje. Ezek a gyalogosok, a rabszolgák, a jogfosztottak. Sajnos a fejünk fölött még van egy blokád, amit gonosz angyalok képeznek. Sok országban az ég még rézből van! Ezért is buzdítalak benneteket az imádkozásra. A gonosz angyalok meg tudják akadályozni a szabadulást. Európában a gyülekezetekben kevesebb gyógyulás történik, mint más kontinensen. Afrika is egyre inkább Európához akar hasonlítani, és ennek ez is a hordaléka. Régebben több csodát cselekedett az Úr Afrikában, Dél-Amerikában. Sokkal nagyobb az elidegenedés ma már az emberekben. Nagyok a magaslatok, okoskodások. Ezek akadályozzák a csodatévő erőnek a megismerését. Nehezen tudnak az emberek ezekkel azonosulni. Igazi nagy áttörés nem történt még. Ezért kis létszámúak a gyülekezetek Európában. Rajtunk is múlik, hogy jobb lesz-e.

Ahol tényleges betöltekeznek az emberek Szent Szellemmel, ott ténylegesen vissza lehet szorítani a sátán munkáját. Ezért szeretnénk ennek megnyerni a fiatalokat, és az idősebbek se fáradjanak meg! Harc nélkül nem lehet eredményt elérni. Szellemi harc nélkül nem értük volna el azokat, amiket már elértünk. Ha azok is megtanulnának harcolni, akik eddig nem tették, akkor ezt a küzdelmet Isten meg fogja áldani. A szellemi betonfal az égben egyre nagyobb repedésen fog keresztül menni. Minden nemzet, család fölött nagyon erős gonosz szellemek vannak, akik irányítják a démonokat is. Nem elég ezért, hogy csak a démonok, betegségek ellen küzdünk. Vissza kell szorítani a hatalmasságokat, amelyek irányítják a démonokat. Ezek a lények rabszolgák. A sátán akaratát hajtják végre, és nem közvetlenül tőle kapják az instrukciót, hanem megvannak a közvetítők. A Bibliában gyakran le van egyszerűsítve, hogy: belement a sátán. Pl. Júdásba. Nem személyesen maga a sátán ment bele. Az látható lett volna, mint ahogyan Jézus esetében, amikor megkísértette. Ananiást és Safirát pl. a kapzsiság, a hazugság szelleme kapta el. Ezzel kötözte meg a sátán. 

Az apokaliptikus korban több olyan ember lesz, akik a gonosz szellemeket felporszívózzék magukba, és ezek a lények fogják használni őket. Ilyen pokoli emberek lesznek. Ők fogják irányítani az életet legalább3,5 évig. Hozzájuk képest Adolf Hitler kispályás lesz. Ma az a probléma a démonizálódással kapcsolatosan, hogy a média, a filmipar megszeretteti az emberekkel a démonizált embereket, a végzet embereit. Vannak nők, akik a végzet asszonyai. Ezek a halált osztják. Delejes erővel leuralnak férfiakat, akiknek az életében látható leépülés mutatkozik. Ma antiszociális embereket tesznek be a médiába, akik kibírhatatlanok. Nem lehet velük együtt élni. Az embereket vonzza a démonizáltság. Minden, ami sátáni, az jó, ami Isteni, az rossz. Ilyen helyzetben csak a Szent Szellem által tudunk megállni! Lehet szabadon élni! Az Úr a rendelkezésünkre állítja azt a kegyelmet, amivel ellene tudunk állni az ördögnek, és csodakorszak tud majd létrejönni. Egyiptomban sem lett volna csodakorszak, ha előtte nincs az a nagy gonoszság. A legtöbb ember ma nem érzi, hogy szembenállónak kell lenni a világgal. Nem világos a sötétség és a világosság közötti különbség. De ha csoda történik, Isten ereje megnyilvánul, akkor ez meggyőzi az embereket. Minden tisztességes kereszténynek a szellemi síkra kell helyeznie az életét! 

Kell újra lelki, szellemi területre vonatkozó üzeneteket képviselni, hogy a lényegre, Jézus Krisztusra terelődjön a hangsúly, aki azért jött, hogy lerombolja az ördög minden munkáját! Fontos, hogy megújítsd az életedet, a gondolkodásodat! Már megváltott vagy, de erőt kell venni, hogy az ellenséget kiszorítsd! Lehet, hogy vannak olyan területek az életedben, amelyet nem a Szent Szellem ural, de igaz rád, hogy meg vagy váltva, igaz ember vagy, de vannak kerültek, amelyeket még a maffia ural. A szabadulás célja, hogy a törvénytelenség kiszoruljon az életedből! Te már nem vagy átkozott akkor sem, ha egy átok van az életeden. Az egy illegitim helyzet. Azt valld meg, hogy áldott ember vagy, és küzdj azért, hogy a bűnnek a következményei alól felszabaduljon az életed, jöjjön rád Isten áldása, és fel tudj frissülni Isten jelenlététől a kudarcos területeken! Kimennek belőled a gonosz szellemek és Isten jelenlétével még jobban beteljesedsz! Így szép a keresztény élet! Csak egy szabad ember tud állandóan hálás lenni Istennek! Amikor szabad az ember, akkor szinte csak a gondolkodásmódja határozza meg. Szabad emberhez nagyon gyorsan, hirtelen jön a Szent Szellem!

2011.05.11. Élőszóban elhangzottak alapján. 

https://mediatar.hit.hu/