2013. január 9., szerda

John Bevere - A sátán csalija



A sátán csalija leleplezi az egyik legmegtévesztőbb csapdát, amellyel a sátán eltéríti a hívőket Isten akaratától - a sértődést. A legtöbb ember, akit csapdába ejtett a sátán csalija, nincs is tudatában ennek. Ne hagyd becsapni magad! Találkozni fogsz sértéssel, és rajtad múlik, hogyan fog hatni Istennel való kapcsolatodra. A Te reakciód határozza meg a jövődet. Ha a sértést megfelelően kezeled, erősebbé válsz, nem pedig keserűvé.

Legnagyobb példányszámban eladott könyvének tizedik évfordulós kiadásában John Bevere megmutatja, hogyan lehetünk szabadok a sértődéstől és kerülhetjük el, hogy áldozatként gondolkodjunk. Ebben, az egész világon több mint egymillió példányban kinyomtatott könyvben olvashatsz bizonyságtételeket olyan emberektől, akik már olvasták a könyvet, és ennek hatására átalakultak; és egy áhítatos kiegészítőt is, melyben megbeszélésre való kérdéseket, igéket és imádságokat találsz.

Válaszokat kapsz olyan nehéz kérdésekre, mint:
- Miért érzek kényszert arra, hogy elmondjam a történetről az "én verziómat"?
- Hogyan harcolhatok a gyanakvó és bizalmatlan gondolatok ellen?
- Mit tehetek azért, hogy ne játszam le újra magamban a múltbeli sérelmeimet?
- Hogyan nyerhetem vissza a bizalmat, miután valaki mélyen megbántott engem?

Ez a könyv segíteni fog, hogy kimenekülj az ellenség által felállított "sértés csapdájából", és erőt fog adni, hogy szabad maradj a sértődéstől, ezáltal képessé téve, hogy akadálytalan legyen a kapcsolatod Istennel.
A könyv ára: 2500.-