2011. október 2., vasárnap

Profi esküvő, család és rendezvény fotós







Ajánlom figyelmetekbe keresztény barátom fotós szolgálatait, nagyon tehetséges és jól végzi munkáját. Íme a bemutatkozása:

Mindig arra törekszem, hogy olyan képeket készítsek, amelyek láttán az embernek eláll a lélegzete, annyira romantikus és szívhez szóló. Az eddigi visszajelzések alapján ez az, ami kiemeli fotózási stílusomat az átlag fotósok táborából.

A művészi hatás fokozásához Photoshopp-ot használok. Az analóg fotósokhoz hasonlóan, akik maguk hívatják elő a képeiket a sötétszobában, én is órákat ülök egy-egy képpel foglalkozva mindaddig, amíg nem érzem azt, hogy tökéletes lenne.

Mindenki egyéniség, nem lehet sémákat ráhúzni különböző stílusú emberekre. Ezért szeretek az esemény előtt leülni a párral egy kávéra/teára beszélgetni, hogy megismerjem őket. Elsősorban a bizalom kiépítése a legfontosabb a pár és a fotós között, hiszen a jó beállítás rendkívüli mértékben függ a természetességtől is. Tudásomat elsősorban külföldi fotósoktól és autodidakta módon szereztem és frissítem folyamatosan a legmodernebb technikákkal.

2003-ban kezdtem el fotózni az Egyesült Államokban, akkor még hobbi szinten.

2006 óta dolgozom az Adobe magyarországi képviseleténél (az Adobe cég a Photoshop és sok más kreatív szofver fejlesztője). Jelenleg a szoftverek technikai támogatásáért felelek.

2007-ben diplomáztam az Oxford Brookes University-n.

2009-ben jelent meg Photoshop Lightroom Gyorstalpaló c. oktató DVD. A DVD-n Perhiniák Márton Photoshop szakértő többek között az én fotóimon mutatja be a szoftver használatát.

http://www.origophoto.com/